Kalkon | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
1 tunn skiva (ca 7 cm x 5 cm x 0,3 cm) | - | 0,31 | 0,25 | 0,28 | 0,98 |
100 g | - | 2,21 | 1,75 | 2,00 | 7,02 |
Kalkonbröst | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 0,54 | 0,27 | 0,48 | 1,66 |
Kalkonbröst och Skinn | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 2,66 | 1,66 | 1,91 | 7,02 |