Bananpannkaka med Havregryn

Bananpannkaka med Havregryn

Betyg
5,0 
Läckra, glutenfria pannkakor som är både mättande och friska.
Ger Förberedelsetid Tillagningstid
1 10 min 15 min

Ingredienser

Anvisningar

1. Mixa havregryn.
2. Mossa bananen, blanda med havregryn.
3. Knäck i två ägg.
4. Låt svälla.
5. Jag tar ofta i en näve vinbär. Det balanserar upp bananens sötma.
6. Stek i kokosolja.

Näringsmässigt sammandrag

Det finns 604 kalorier i en portion av Bananpannkaka med Havregryn.
Kalorifördelning: 59% fett, 29% kolh., 12% prot.
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
2527 kJ
30%
604 kcal
Fett
38,95g
56%
Mättat fett
3,427g
17%
Enkelomättat fett
3,353g
Fleromättat fett
2,2g
Kolhydrater
43,68g
17%
Socker
22,68g
25%
Fiber
6g
Protein
17,57g
35%
Salt
0,31g
5%
Kolestrol
372mg
Kalium
328mg
16%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Kaloriräknaren 100% Gratis

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

Senaste recept