1. |
Blanda de torra ingredienserna i en bunke. |
2. |
Tillsätt vispat ägg och vatten. Blanda ihop yill en smet, snbbt. Inte för länge. |
3. |
Finhacka vitkålen, löken och chilin. Knåda i en nypa salt. Blanda ihop med smeten och ställ undan. |
4. |
Skiva rädisorna fint, hacka koriandern och spenaten. Släng i en liten näve av spenaten i smeten. |
5. |
Blanda sojan, sweetchilisåsen, ketchupen och lite sesamolja i en skål (okonomiyki-dipsås) |
6. |
Olja en stekpanna försiktigt. Värm till medelvärme (ägg bränns lätt) och häll i hälften av smeten. |
7. |
Stek pannkakan i ca tre-fyra minuter. Vänd den. Pensla på rikligt med dipsås. |
8. |
Vänd upp efter fyra minuter på ett fat. Pensla andra sidan med dipsåsen, ringla på majonäs. Strössla med räkor, rädisor, koriander och bladspenat. |