Grönkåls- och Purjolökpaj

Grönkåls- och Purjolökpaj

Betyg
5,0 
Den här pajen har knaprig skorpa med utströmmande fyllning som kommer att tillfredsställa dig.
Ger Förberedelsetid Tillagningstid
4 15 min 30 min

Ingredienser

Anvisningar

1. Grädda av pajskalet enligt instruktion.
2. Stek hackad purjolök och sedan grönkålen i en stekpanna. Lägg dem i den förgräddade pajskalet.
3. Vispa ägg med mjölk, tillsätt salt & peppar efter smak och häll det i pajen.
4. Toppa med osten och grovhackade mandlar. Grädda i 175 ° C i 25-35 minuter eller tills pajen är klar.

Näringsmässigt sammandrag

Det finns 456 kalorier i en portion av Grönkåls- och Purjolökpaj.
Kalorifördelning: 47% fett, 35% kolh., 18% prot.
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
1906 kJ
23%
456 kcal
Fett
23,75g
34%
Mättat fett
10,229g
51%
Enkelomättat fett
3,714g
Fleromättat fett
1,595g
Kolhydrater
40,2g
15%
Socker
7,59g
8%
Fiber
3,2g
Protein
21,02g
42%
Salt
1,28g
21%
Kolestrol
186mg
Kalium
516mg
26%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Kaloriräknaren 100% Gratis

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

Senaste recept