Kalkonbröst | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 0,54 | 0,27 | 0,48 | 1,66 |
Kalkonbröst och Skinn | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 2,66 | 1,66 | 1,91 | 7,02 |
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
1 skiva (28 g) | - | 0,15 | 0,08 | 0,14 | 0,47 |
100 g | - | 0,54 | 0,27 | 0,48 | 1,66 |