Krabba | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 0,28 | 0,67 | 0,23 | 1,76 |
Ugnsbakad eller Halstrad Krabba | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
1 kopp, kokt, flingor och bitar | - | 2,86 | 2,34 | 1,27 | 7,36 |
100 g | - | 2,43 | 1,98 | 1,07 | 6,24 |
Konserverad Krabba | |||||
T-fett(g) | E-fett(g) | F-fett(g) | M-fett(g) | Fett totalt(g) | |
100 g | - | 0,22 | 0,44 | 0,25 | 1,23 |